Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az őszibarackot megpucolom,felkockázom,én kb 2x2cm-es darabokra vagdosom.
A Gála pudingport kevés őszibaracklével csomómentesre keverem,majd hozzáöntöm a többit is Jól elkeverem,hozzárakom a gyümölcsöt és tulajdonképpen készen is van.Hűtőbe rakom,hidegen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet bármilyen gyümölcsből,hozzáillő rostos lével. Én pl a sárgadinnyét rostos ananászlével készítem.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
boszimobil
2012.08.13 23:47
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
őszibarackot megpucolom, őszibaracklével, tulajdonképpen, csomómentesre, Gyümölcsleves, őszibarackot, sárgadinnyét, őszibaracklé, ananászlével, felkockázom, gyümölcsből, őszibarack, pudingport, hozzáöntöm, gyümölcsöt, hozzárakom, megpucolom, elkeverem, pudingpor, bármilyen, darabokra, hozzáillő, készítem, vagdosom, hidegen, tálalom, keverem, őszibarack, 1csomag Gála pudingpor, rostos őszibaracklé,
|
|
|
|
|